Fasen!

Jag slog sönder ett glas i badkaret nyss, precis när jag hade gått upp och bara skulle hänga tillbaka handduken. Sjutton också. Och inte var det glaset med sprickan heller, utan det andra, det hela fina med ett tryck på en ko, det skulle väl ha varit mjölk i det…
Det är ingen jättebra dag idag. Jag känner det i magen. Jag känner det i andningen. I örat som dunkar. En stress. Jobbigt på jobbet. Så mycket oriktad energi som svävar runt och gör mig nedstämd och indragen i saker jag inte vill vara med i. Jag har nog med mig och mina arbetsuppgifter.
Kvällen är dock inte slut än. Det kan bli bättre. Hoppas på det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.