Att gå vidare…

Idag har jag tagit kommando över tråkigheten och skapar något istället. Jag skriver och skriver och läser och ser på Battlestar Galactica när jag vill vila mig. Jag har börjat en ny process idag, med nygamla idéer och så får framtiden utvisa vad som kan bli av det. Jag har kul i alla fall. Och sjunger igen. Bara kroppen gillar inte att sitta…
Jag har mejlat runt lite och hoppas på goda svar. Med mitt gamla projekt nådde jag en vägg. Nu vänder jag mig om och tar ut en annan kurs, som jag hoppas kan leda mig vidare. Min nylimmade stol kan stå som symbol för att jag kan hålla fast vid det gamla och vackra, det som jag tycker om och vill ha och ändå fungera på nytt igen.
limmad stol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.