Nya projekt? Vad?

Det är lördagskväll och inget som jag vill se på tv. På datorn ser jag andra omgången av Old Christine. Avsnitt efter avsnitt. Uttråkad. Fast jag kan ju skratta åt henne och önska jag var mer som hon.
Nå, stolen är limmad och jag har lagat lunch och bjudit min vän på mat som tack. Vad nu? Jag tror jag behöver nya projekt i mitt liv. Eller ta tag i saker som behöver göras. Det är nog bra att göra klart gamla planer först. Och orka med kvällen. Vad ska jag göra då? Dricka gin? Nej. Äta? Nja. Måla? Hm… Baka?
Jag tror jag bakar chokladrutor. Det var länge sedan. Och sen äta upp dem. En hygglig lördagskväll. Det var en là¸rdag aften, jeg sad og vented dig… Nej visst ja… inte gå den vägen igen… Sluta vänta! Gör något!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.