Kort möte.

I morgon lördag, kommer en trogen vän hit och han vill hjälpa mig att laga en gammal stol jag har. Jag har ärvt den från min pappa, som i sin tur ärvt den från sina föräldrar. Stolen har gått upp i limningen. Inte jag. Däremot tog jag bort mitt förra inlägg. Jag kände mig inte bekväm med det.
Redan är det kväll och jag är trött. På eftermiddagen landade en koltrast på fönsterbrädan där jag har lite fågelmat till ekorren, en halv meter från där jag satt och pratade i telefon. Vi såg på varandra. Sen flög den iväg. Jag blev kvar, glad och förvånad över det snabba mötet. Så kan möten vara. Korta. Överraskande. Till och med förvirrande. Hoppas att den kommer tillbaka igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.