Fri ute i luften?

Jag vaknar och tänker att veckan har gått fort. Redan torsdag. Det har varit en annorlunda vecka med lite andra arbetsuppgifter med. Intervjuer och samtal med föräldrar. Bulldagar och tårtätardagar. Strax ska jag på friluftsdag. Fri-luft! Undrar vem som kom på det ordet… Jag steker ett ägg och kokar varm choklad. Jag har tagit fram mina skridskor och isdubbar. Undrar om det är kallt nog på sjön och om en bana där är plogad? Jag har inte åkt skridskor på flera år. Dessutom har jag tagit fram anoraken och tjocka vantar.
På eftermiddagen blir det mer tårta. En kollega går i pension till sportlovet. Tänk vad fint att möta våren med ständigt lov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.