Fredagen den trettonde.

Idag är det fredagen den trettonde april och väntan på andra barnbarnet fortsätter. Kommer de åka in i dag eller hinner jag hem innan det är dags?
Jag vaknade tidigt kl 6 och gick upp och tittade på solen som smög sig över berget precis då. Lite tv och dusch. Kisse gick ut. Jag somnade om så småningom och sov en timme till. Men inte orkar jag gå upp för det. Jag känner mig som förlamad. Vill inte. Har jag ont i halsen? Är jag snuvig? Vad är fel? Är det för att det är sista hela dagen här på landet? Det är alltid svårt att vara här när det börjar bli dags att packa ihop trunken. Har jag gjort det jag ville? Vad mer ska göras? Jag har en lista på saker att göra. Men vad hjälper det, när jag inte vill gå upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.