Fönsterdag.

Jag är uppe med tuppen. Går upp innan klockan ringer dessutom. Idag kommer en man från en fönsterfirma och ska titta på sovrumsfönstret och ge kostnadsförslag på vad det kostar att byta ut det. Trots att jag älskar mina fönster med sina innanfönster och dragna glas, är fönstret i sovrummet i såpass dåligt skick att jag inte kan njuta av det längre. Bara på sommaren fungerar det bra. Men jag bor ju här alla årstider och vill inte se det fara illa med ständig imma mellan rutorna. Men vad kan det kosta och till vilket besvär kan det bytas? Jag vill veta så att jag kan ta ställning. Hoppas det är överkomligt.
Jag dammsuger innan klockan ens är nio. Vad är det med mig? Ja ja… jag vill väl inte visa köket med all kattsand på golvet. Dessutom slog jag sönder två assietter i mitt blått band-porslin igår. Det ligger småflisor av det i halva köket. Bra att jag får undan det. Och så ska jag ju åka hem snart. Bara två dagar kvar här. Städa, städa, städa. Lagom mycket. Livet är mer än städning.

Jag säger bara det: 26.500 kr. Det blir inga nya fönster för det priset. Jag får undersöka saken vidare på andra sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.