Tiden går fort, i alla fall ibland.

Det är kallt ute och det snöar emellanåt. Jag ligger kvar i sängen. Har inget särskilt att gå upp till idag och inte heller lockar lördagsstädningen. Men Gud vet att den behöver göras.
Igår kom jag hem proppmätt, efter en jättetrevlig eftermiddag i stan, på Berns salonger. En asiatisk afternoon tea. Lapsang för hela slanten, dumplings och kakabuffé. Mums.
Och idag, vad vill jag göra? Förbereda lite inför skrivandet blir nog bra. Och jag har tittat efter flygtider i höst, jag har anmält mig till handledningsgrupp i Danmark på fem tillfällen. Susa ner på morgonen och komma hem på kvällen. Det kan gå.
Just nu är det handledningen som är viktig. Och att få klienter. Villiga och modiga människor. Var är ni? Jag är i alla fall här och väntar på er! Gå in på hemsidan danagestalt.se och ring! Första samtalet kostar inget.
Kära nån, vart tar tiden vägen? För tre månader sen var det nyårsafton. Och för en stund sen var det tidig morgon. Det är det inte längre. Och snart är det påsklov, bara fyra arbetsdagar kvar. Och sen, vips! är det vår och sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.