Ååååååååååååå….

Å, så det kan gå ibland. Fast det är första gången för mig. Jag har varit ordentlig tidigare, men nu är det slut med det! Jag har blivit riktigt SLARVIG!
Det är kanske ingen nyhet, tycker en del, men jag har aldrig varit SÅ HÄR slarvig förut.
Först skulle jag hämta mitt nya pass hos polisen. Men nej, de hade stängt en timme tidigare. Sen skulle jag låna om en bok på biblioteket. Det gick bra. Sen fick jag ett infall att handla, trots att jag egentligen inte behövde. Tomater, bröd, godis och glass. Ska precis ta upp mitt betalkort. Var är det? Hemma? Va?
Jag lägger tillbaka glassen, går hem, letar. Inget kort. Inser att jag måste ha glömt mitt betalkort i en parkeringsautomat på Söder. Så trist!
Nu, efter fyra dagar, är kortet spärrat. Jag ska få ett nytt. Ny kod. Oj oj oj, att behöva minnas nya siffror. Tur att jag hade ett annat kort hemma. Med en kod jag glömmer bort hela tiden. Jag lär mig väl så småningom. Jag behöver ju kunna ta ut pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.