Blomstertröst.

Så är jag sjuk igen. Jag träffade på en vandrande bacillbomb i Danmark. För mig, som har en viss bacillskräck, var det inte kul alls att se hostningar rätt ner i händerna och rätt ut i luften. Jag fick en lektion i hur jag själv kan vara mer ansvarlig och stanna hemma om jag är sjuk. Jag blir bättre på det. Och tvätta händerna ofta och hosta i armveck och inte hålla på med maten. Små saker kan göra skillnad. Sju av tolv blev sjuka. Dyrbar tid på utbildningen gick till spillo och kommer inte igen. Dyrbar tid i den vanliga tillvaron med, trist att behöva stanna hemma. Jag är arg helt enkelt!
Jag är hemma idag. Finns inte en chans att jobba med denna skrällhosta och snuvighet. Hoppas jag kan jobba i morgon, jag har så mycket att göra. Skolinspektionen kommer till skolan nästa måndag och tisdag. Jag vill i alla fall städa undan lite och känna att jag har någon kontroll på tillvaron, trots att jag varit borta mycket den senaste tiden, lovet inräknat.
Vad kan jag då balansera denna upplevelse med? Några fina tåliga snödroppar kanske? Och soliga vintergäck. Fångade på bild i Fredensborg i fredags.

beskrivning

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.