Ledig helg!

Jag har redan tagit av mig jobbkläderna och duschat för att fira helg. Det är så skönt att sluta tidigt på fredagar. Det jag inte har gjort klart, får vara till sen.
Jag har inte svårt att gå hem oftast. Bara om det är något som måste fixas för att jag inte hunnit, för att få sinnesro, då är jag såklart kvar, för annars har jag svårt att få nya figurer att framträda. Jobbet får komma i bakgrunden nu.
Hm… vad ska jag då göra i helgen? Gå på bio med en vän. Vi äter nog ute med. Sen vet jag inte. Kanske kommer det något mer sen. Annars gör jag väl som jag brukar. Läser. Skriver. Städar. Tvättar. Äter. Dricker gin. Bjuder på söndagsmiddag kanske med. Sopa upp glaset på balkongen ska jag absolut göra, annars får inte kisse gå ut dit.
För övrigt har jag den här veckan börjat med att skriva upp fem bra saker som händer varje dag. Eller rättare sagt, det blir mellan 1-5 punkter. Jag har insett att jag kan acceptera det mesta som är i mitt liv. Och jag uppskattar lugn och ro väldigt mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.