Fin dag!

Att sova tills jag vaknar är skönt. Att se solen lysa på tallstammarna får färgen där att lysa vackert. Jag har energi att ta bort glasskärvorna på balkongen, torka av läskfläckar, dammsuga och lägga tillbaka en ren matta.
Jag går ut en sväng i solen och hämtar min nya bok ”Kom ska jag berätta, Sagorna som lärde mig leva” av den argentinske gestaltterapeuten Jorge Bucay. Den är gripande från första stund. Jag ska läsa den långsamt och med eftertanke. Sagor är bra läsning.
Jag har gott att dricka, lagar god ugnspannkaka med bacon i, har färska goda kokosbollar att smaska på. Jag är nöjd och lugn.
Jag har goda minnen från igår, då jag var ute med en god vän och såg Babel. Vi hade ingen aning om vad det var för film, bara att den var sevärd. Det var den verkligen.
Det är en fin dag idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.