Sportlovsljus.

Fredag i sportlovsveckan. Inte har jag sportat särskilt mycket. Någon promenad då och då har det väl blivit. Annars har jag varit hemma och gjort sånt som bara måste göras. Och också gjort sånt som jag annars inte har så mycket chans till: passat lilla barnbarnet en dag och njutit av det. Helhäftigt! Att stå och diska och ha sällskap bredvid sig på en stol, jag säger bara det att det är så underbart att dela tid och rum med henne. Hon förstår mera och mera och börjar prata, det är också roligt.
Och så har jag varit ute på fredagslunch med min dotter, också en härlig upplevelse att vara med henne, en vanlig arbetsdag, för henne alltså.
Jag har satt upp två ikea-lampor med svett och möda. Det blir inga fler ikea-lampor för mig. Men nu är jag nöjd, när de till slut sitter uppe.
Jag har lagat bilen, den kostar pengar, hur mycket som helst. När köper jag en nyare bil? Varför sparade jag inte pengar till det? Suck! Varför har jag inte pengar som gräs för?
Har varit och hämtat andningsmaskin och fått den inställd, jobbiga saker. Jag är i förnekelsefas där. Vill inte ha den. Ser den ännu inte som en hjälp. Kanske blir det bättre sen.
I morgon blir det tvättstuga. Ska tvätta mattor. Bara att göra det. Har inte råd att köpa nya. De får duga ett år till.
Och så var jag på gestaltforskningsseminarium i helgen. Helt fantastiska dagar med Ken Evans. Vi fick göra lite forskning där på plats. Jag träffade gamla erfarna gestaltterapeuter som jag bara har hört talas om tidigare. Nu har jag sett dem, hört dem, pratat med dem. Det var stort. Jag är så glad för att jag var med där. Lycklig rent ut sagt. Jag är verkligen delaktig. Vill vara det. Jag hör hemma i gestaltvärlden helt enkelt. Nu är det bara fler klienter jag vill ha.

beskrivning

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.