Ordning och reda…

….löning på fredag!
Ja det är faktiskt lönefredag idag. Inte för att jag jublar något särskilt över det, som jag gjorde förr. Då kunde jag vänta och längta efter lönen. Nu gör jag det bara inte.
Nu är jag däremot ledig, DET har jag vänta och längtat efter! Hurra! Tolv arbetsdagar i rad är gjorda. Nu är de flesta barnen inne på att öva sina tangentkunskaper, jag får väl öva mig jag med. På kunskapsstjarnan.se kan man öva sånt gratis.
Jag övade sånt ett år på gymnasiet i kontorskunskapen:
Så här skriver jag utan att titta. Blev det npgpt föe eller är aööt rtt?
Ha ha… Första meningen gick ju bra, sen tappade jag bort mig. Bäst att öva lite till, det går bättre om jag inte blundar i alla fall. Jag har inte heller ordning på stor bokstav. Jag väljer fel sida att trycka ner på. Punkt och komma ligger inte heller i bekvämzonen direkt. Men jag kan nog öva upp mitt skrivande om jag bara övar lite.
Helg! Ledig! Ska ha middagsgäster i morgon kväll. Trerätters. På nobelporslinet. Fast jag saknar efterrättsskålarna. Det blir nästa investering jag gör.
Och nu… ner i soffan. Bara vara ledig. Äta och dricka. Städa? Nä. Tvätta? Nä. Betala räkningar? Nä. Glöm allt sånt nu ett tag! Slappa? Jaaaaaaaaaa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.