Nyårsdagen. 20120101

Nedräkning? Om tio år är jag ålderspensionär… ha ha ha…

Igår tog jag den här bilden på mitt älskade hus och älskade hängbjörk. Innan jag tog upp kameran satt det fullt av kajor högst upp i trädkronan. När jag fick upp kameran, endast två…

beskrivning

Tänk att jag blir så euforisk av att gå ner i källaren och såga ved. Hade jag vetat det, hade jag börjat med det för länge sen. Vilket lyckopiller! Jag kände till och med kärlek till min källare nu. Tänk att jag kan stå där och såga med min motorsåg! Wow! Ren lycka! Vad mer behöver jag?

beskrivning

Och sen att tända en brasa, eller två-tre om dagen ungefär, när det är så kallt som det är ute. I natt -13. Nu runt 0. Det gör livet i huset lättare direkt. Det drar från fönstren och i sovrummet är glaset täckt av is. Jag behöver byta det fönstret först av alla. Det är i riktigt dåligt skick. Ska ta reda på vad det kostar, steg nummer ett.

beskrivning

Nyårslöften? Tja, att göra det jag ska? Jag har många saker att göra…. PIM 2, läsa, laga mat… Men jag kommer liksom inte dit.
Så hur hindrar jag mig från att göra det jag behöver? Att jag har tv:n på antagligen! Först Harry Potter att glo på vid sidan av. Och nu Trollkarlen från Oz. ”Ovan regnbågen” är otroligt vackert gjord. Den håller än. There is no place like home. Ja, jag är hemma! Till och med i källaren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.