Den fallna ängeln.

Jag köpte en ny ängel i Danmark sist. Så letade jag i måndags efter en plats att hänga upp den på. Jag såg min andra ängel hänga på väggen och tänkte: ”Tänk att den har hållit så här länge, undrar hur länge till den kommer hålla?”
Nu vet jag. Tills idag.

Jag skulle ringa på kvällen och flytta ner telefonen från byrån. Så fastnade jag med telefonen i en videkvist från Danmark, som stod i hörnet på byrån. Och när jag drog tillbaka armen, rev kvisten ner ängeln, som föll ner från väggen, ner i golvet och tappade huvudet. Jag med på sätt och vis. I alla fall hakan. Å så trist. Och vad märkligt.

Jag skulle inte ha haft den tanken om att ängeln skulle gå sönder. Det var dumt. Och så trist. Min fina ängel från Prag. Får se om den går att limma ihop i morgon. Eller nu. Helst nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.