Bloggträff!

Mats och hans flickvän Elin tog initiativ till en bloggträff igår. Jag vågade gå och fick träffa tre av mina bloggfavoriter: Stationsvakt, Annica Tiger och Kulturbloggen.
De var trevliga och när jag nu i framtiden läser deras bloggar vet jag att de också är riktiga personer. Puben vi var på var pratvänlig och dyr. Jag skulle inte gå dit för matens skull och det gjorde jag ju inte heller. Det var en helt lagom kväll för mig dvs lagom många där, lagom lång tid och jag drack lagom med cider, dvs en.

4 svar på ”Bloggträff!

  1. Synd att maten du fick inte var bra. Maten har blivit osedvanligt dyr på KGB, det var bättre för några år sedan.

    Men det var trevligt att träffas och att få ett ansikte bakom din blogg.

    Annica

  2. Hej Annica! Glupsk som jag är åt jag ju upp blinien ändå… Det viktigaste för mig var att vara där och se er andra och det var fint nog!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.