Söndagskväll.

Vad finns att göra en söndagskväll med snöstorm och blåst och kyla? Gå och lägga sig tidigt och läsa kanske. Jag har inte haft lust till att sticka ut näsan alls idag. Mjölken är slut. Och ska jag dricka te blir det utan mjölk då. Ibland har jag matlust. Ibland inte. Jag får slänga gammal mat som inte går åt, morötter, rödbetssallad, vitkål och citron. Frukten torkar. Det nyttiga smakar liksom inte. Inte heller choklad. Vad lever jag på egentligen? Gin och läsk. Filmjölk, flingor, russin och fibrer. Dadlar. Te. Hårt bröd med kaviar. Bananer ibland. Mat ibland. Idag laxpudding. Den var riktigt god. Och på DR1 såg jag andra avsnittet av Forbrydelsen. Hyfsat bra dag alltså ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.