Att gå vidare. Hur?

Det mesta är klart nu på min hemsida. Den gamla Blått bandlistan finns åtkomlig igen. Lite nyare bilder behövs här och var och den nya Blått bandlistan kommer snart. Jag har ändrat i texter och känt efter vad jag kan stå för just nu. Jag märker vad jag håller på med också. Jag håller mig sysselsatt så att inte känslorna ska ta över för mycket. Tröstar mig med saker. Det fungerar en stund, och plånboken blir snabbt tunnare. Hittar på saker till en framtid så att jag har något att hålla mig till att kunna se fram emot. Allt för att inte känna meningslöshet och tomhet för mycket. Jag saknar honom så mycket trots att han bara gav fragment av sig själv. Jag får påminna mig om det hela tiden. Och vet inte om jag någonsin kommer bli glad i grunden igen. Det är väl det som är kärlekssorg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.