Förändringar…

Insidan förändras och så också utsidan. Mitt ansikte utåt är till stor del min hemsida. Den ska göras om och bli mer modern har jag och min webmaster bestämt. Det blir några dagar framöver med lite annat utseende och kanske går den inte att finna heller stundtals. Jag får kika igenom gamla texter och ta bort och lägga till, precis som jag nu också börjat en ny utrensning i mina skåp och lådor. Bort med gammalt skrot och sånt jag inte använder mer. Ska bara ha kvar det jag vill och kan behöva. Men var är biljetten till dansföreställningen Gökboet på onsdag? Den behöver jag ju…

4 svar på ”Förändringar…

  1. Ha ha.. heja! Ja nu är det resten som ska till, bilder, detaljer och länkar som ska till att fungera. Tar några dagar till och MÅNGA samtal till Mike…

  2. HEJ!
    Angående förändringar. Jag tycker Du skall tona håret. Skriv till gör om mej.Det är nog svårt att komma med,men det är värt ett försök.
    Hälsningar från Elsie.

  3. Gott nytt år Elsie! Tack för dina råd. Jag är dock varken den tonade eller sminkade typen. Kläder, blicken, rösten och kroppen är jag mer inne på. Det som är jag liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.