En bit på väg…

Förändringens vind blåser på min hemsida. Nu är det små detaljer som bilder och länkar som ska klaras upp. Min webmaster säger att jag ska klara sånt själv nu. Det tror inte jag på men jag ska prova sen när jag orkar.
Jag har varit inne i stan i jättemånga timmar och handlat presenter till mig själv och andra. Jag samlar på nobelservisen och den får jag inga delar till längre. Nu får jag nitlotter istället… ha ha… såna presenter kan vara talande… Jag tar gärna emot lotter om det finns en garanterad miljonvinst. Bäst är att ge mig själv det jag vill ha, istället för att vänta på ingenting. Nu fick jag tag på en kniv! i alla fall och ett vinglas. Gafflar fanns det inga kvar av i den affären. Och jag glömmer hela tiden bort vilka färger jag ska ha på tallrikarna. Minneslapp är ett måste numera! Och den glömmer jag hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.