Helt fantastiskt!

flagga

Jag kom till mitt hotellrum och började gråta! så fort jag såg blommorna! och ginflaskan! bredvid och kortet! med talgoxarna från vännen, som är som min storebror, som känner mig så mycket bättre än många andra, som minns så godt vad jag gläds över. Och all denna kärlek som är så enkel, den bara finns där mellan oss. Han har också bokat hotellet åt mig. Internet, bad, massagemöjligheter och annat kul. Jag ska verkligen njuta av mina dagar här. Lyssnar på Anne Linnet och dricker gin med cola.  Nu ska jag ut i köpenhamnsregnet och lära känna omgivningarna. Tivoli finns i kvarteret bredvid, likaså järnvägsstationen. Centralt läge. Häftigt!                                                               blommor och gin

3 svar på ”Helt fantastiskt!

  1. jeg syns det har begynt meget godt i Kopenhavn! Ha så kul på massagen,själv har jag julpyntning på schemat,ditt verkar roligare, fast mitt är ”roligare”! `Kram, Becca

  2. Du ska ha det bra! Jag tänker på dej om dagarna och undrar…

  3. Tack! Jag har det både lugnt och roligt (roligt och sjovt) och bra (godt, fint) Så… vad undrar du över? Är det något som är oklart?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.