Min motorsåg.

beskrivning

Här är min nya el-motorsåg. Inte för att jag har någon gammal tidigare. Men den är ny och min första och enda.
Dagen började med att jag packade upp den jag köpt förra veckan. Tejpen hade släppt och jag förstod att förpackningen varit öppnad tidigare. Nå, misstänksam öppnade jag den vidare och upptäckte att den varit fylld med olja med. Ingen bra början alls. Jag blev arg. Att sälja den till mig utan att berätta om detta för mig var en miss. Jag åkte tillbaka och lämnade tillbaka den.
Sen tog jag mig en tur till ett annat samhälle med en annan järnaffär och där hittade jag MIN motorsåg. Den var nyss monterad och det var tur det. Jag fick lite rabatt med och nu var det bara att starta mitt motorsågsäventyr.
Jag började med några halvhöga träd slyskogen. Den hindrar kvällssolen att lysa på altanen. Att öva mig på tekniken är viktigt. Att önska jag var man kom i huvudet med. Att lärdomen att kunna såga kanske överförs från far till son. Men döttrar har det svårare med det. Jag får lära mig själv. Och bad en snäll granne om hjälp med några kraftigare björkar. Där lärde jag mig också lite. Nu är det bara att gå vidare. Stam för stam, ska slyskogen bort. Den skjuter redan skott, det jag högg för en dryg månad sen. Nu gäller det att hålla efter skogen och där har jag mitt eget gym.

6 svar på ”Min motorsåg.

  1. ”En duktig flicka kan alltid göra bättre.” Sagt av duktiga Annika Lantz.
    Jag är snart trött på att vara duktig… puh! Och du, är inte du också väldigt duktig? Vi är många!

  2. Lantz dessutom, namne, årsbarn samt söderförortsuppväxt med mig!! =D
    Me like!! =D

  3. Det var som tusan! Då är du jämngammal med Södra Bergens Balalajkor med! Då är du XX år gammal. Men vem avslöjar åldern på en kvinna? Inte jag!

  4. …bra – det är också duktigt gjort!! 😉

    Hadesåskönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.