Så.

Så där ja! Nu har jag sått gräs på den andra lilla jordplätten, där komposten låg och lite bakom den. Skönt att få saker och ting gjorda! Nu är det fridfull vattning framöver jag kan ägna mig åt. Kanske ta fram lilla plaskdammen med. Om det blir varmt väder igen. Igår var det åska och regn hela eftermiddagen och blåsigt. Idag var det blåsigt och kallt. Känns inte riktigt som sommar just nu. Men det är det! Högsommar minsann.
Besöket som hade planer på att komma, bangade ur. Jag trodde väl inte annat heller, om sanningen ska fram. Det är en krävande resa och ett krävande hus, som kräver en viss ork. En del resor behöver göras i tid. Sen blir det försent.
Jag får se hur länge jag orkar ta mig hit och gå i alla trappor. En dag kommer inte jag heller att klara av det, så det är bäst att jag är här nu, medan jag kan! Fast jag vill se annat med, har jag kommit på. Uppleva mer. Resa mer. Innan det är försent.
Det vore för övrigt kul att få besök. Och hjälpare är särskilt välkomna.

Dagens ordspråk får bli:
Som man sår får man skörda.
Det ska böjas i tid, det som krokigt skall bli.
Varför göra det idag, när man kan göra det i morgon?

Tolkningar på mina val får ni göra själva.

Medan jag funderar på ordspråk gör jag en sökning och hittar till världens största svenska ordspråkssamling. Bara att ta sig in dit och hitta något, kräver sin man. Och tid. En jättekul sida för den som är nyfiken på ordspråk och annat, på olika språk också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.