Handla kläder.

Hur mycket kläder behöver jag egentligen? Just nu är jag igång med att slänga det som inte längre passar eller som känns ur led. Vad vill jag fylla på med istället och hur mycket behöver jag egentligen?
Idag handlade jag två sommarplagg, en t-tröja och en ärmlös blus. Nu är det färger som gäller, blommor och mönster. Lättskött. Inget att stryka helst, för i så fall ligger kläderna mest i strykkorgen och där gör de ingen nytta.
Inte är jag intresserad av kläder, trots det sätter jag inte på mig vad som helst. Det kunde man ju annars tro kanske. Och musiken i affärerna skrämmer bort mig. Möjligen kan jag gå en kortare sväng om musiken är uthärdlig. Är det för mycket, går jag ut direkt. Musik är ett otyg. Vad tycker egentligen kunderna om det? Jag har aldrig blivit tillfrågad i alla fall. Det är en business att spela musik. Inte har det med kundbemötande att göra, det är jag helt säker på. Ibland får jag ha egen störmusik på i öronen. Musik som jag gillar och har valt.
Nå, jag behöver nya kläder. Sommarkläder är enklare och roligare att handla än vinterkläder, eller hur! Jag får nog gå ut en till sväng och köpa lite mer. Det är dags att lägga in fleecetröjorna i garderoben.

3 svar på ”Handla kläder.

  1. …behåll fleecetröjorna ett tag till du – +12 grader o regn utlovas idag…. bättre senare i veckan – om det stämmer…. you’ll never know…!

  2. Nä… jag vill inte se mina fleecetröjor igen förrän i vinter… Över +12 grader är helt ok. Nyss var det ju nästan nollgradigt. Det går framåt i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.