Landa!

I måndags skulle jag landa på kursen och inte vara någon annanstans i tanken. Och nu ska jag landa hemma, här där jag bor tillsammans med kisse. Jag har burit upp ett lass från bilen. Har hämtat kisse i ett annat lass. Nu finns det ett lass kvar i bilen att få upp. Jag orkar inte riktigt än. Ska läsa posten. Trist. Inga kärleksbrev. Slänger in en tvätt med kattlakan. Dricker lite gin. Hm… Ja, det är ok idag, bestämmer jag. Jag är trött och har ingen uthållighet att säga nej till mig själv. Tur att jag har planerat lektionerna till i morgon redan. Det gjorde jag i helgen. Skönt! Kvällen är min att landa i, jag ska skriva lite vad jag varit med om och vila tills jag ska jobba i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.