Klä mig för att åka på kurs!

Det är dags att åka iväg igen på kurs. Jag har plockat fram kläder igår kväll och så tycker jag inte att de passar idag. Och inga bra strumpor har jag till kjolen. Jag får ta mig en sväng till affären med. Kläder är en humörfråga för mig. Vilka färger trivs jag i just idag? Tight eller slappt? Kjol var det länge sedan jag hade på mig ute. Min nya blus vill jag ut och använda idag med. Men sen är det skönt att ha slappa kläder på sig där. Inte för slappt bara. Inte för jobbaktigt och officiellt. Inte kläder som stoppar upp andningen och som håller fåfängan uppe. Men kläder som öppnar för att ta för sig och känna sig fri och hemma i. Eller annorlunda, det kan också passa bra.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.