Ambivalenta beslut.

Jag har ont i huvudet igen nu när jag vaknar. Antagligen pressar jag ihop tänderna på natten. Det är säkert en lång tid jag gjort det och så fortsätter kroppen med det av bara farten. Vanan sitter i längre, än det livet jag hade när jag började pressa ihop dem. Kanske är det dags att skaffa en bettskena? Det är så dyrt bara. Och dyrt blir det med hotell i storstaden jag ska resa till framåt jul. Det börjar bli dags att bestämma mig för var jag ska bo där. Centralt eller utanför? Centralt eller nästan centralt? Jag önskar jag kunde få hjälp med att boka ett ställe. Jag känner sån oro inför att bestämma mig. Jag har så liten erfarenhet av att bo på hotell och att ordna med resor. Jag är orolig för att det ska bli fel och hemskt. Och jag vill att det ska vara rätt och bra. Det blir vad det blir, inser jag. Bettskena? Var ska jag bo? Hm…..   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.