Arbete med Blått band.

gryta         Det är skönt att sitta i köket och arbeta. Nu har jag kommit igång med att uppdatera mitt bildgalleri med porslinet Blått band. Det ska både komma in nya bilder, bytas ut och tas bort. Jag blir inte klar idag. Så ska min blått band-tabell bytas ut och bli mer fullständig – jag har hittat en del nytt och fått mer ordning sedan jag la ut den för länge sedan. Jag har precis kommit över ett runt stekfat. Det är ovanligt. Likaså har jag köpt en krustadform. Nu vet jag hur den ser ut. Så har jag fått en bild i mitt huvud om hur jag har det just nu. Jag är som luft och vatten. Ingen eld och ingen jord. Eller mycket lite i alla fall. Den bilden har med känslor att göra för mig. Var kommer såna bilder ifrån? Var kommer orden ifrån? Porslin är handfast att hålla på med. Det håller tankar borta.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.