Gamla vinylspår i livet eller nya på cd?

Å, en sån jobbig natt… jag har vaknat om och om igen. Orolig och med ont i magen. Jag har fått ta in Spanarna och På minuten som sömnmedel. Och antingen har kisse varit på toa eller jag. Min värld rasar samman då och då. Jag är inget bra på vissa saker helt klart. Till tröst så fick jag igår en cd med posten på min gamla favoritmusik. Jag har skivan på vinyl, men grammofonen är inte inkopplad, och jag behöver ett spår därifrån till kursen nästa vecka. Eller så tar jag någon annan musik med mig. Ska jag välja gammal favoritmusik eller ny att ta med och spela upp för mina kurskamrater? Jag ska bara välja en låt. Inte två. Det är antingen eller. Inte både och. Eller så blir det ett tredje val. I livet och med musiken. Vilket då? Det vet jag inte än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.