Grymma dagar.

Jag har bråda dagar med allt som ska göras före påsklovet. I morgon ska teatern Åsneprinsen framföras av mina elever och mig. Jag har tre roller. Som drottning, som barn och som vakt. Kan jag mina tio repliker? Det är frågan! Alla eleverna är helt underbara i sina roller. Hur det än går i morgondagens två föreställningar så har de lyckats med allt de föresatt sig: Att med glädje och vilja våga ge sig ut på okända marker och vara passionerade i att fylla sina rollkaraktärer med sig själva. Så magiskt att se dem ge liv och uttryck i röst och utlevelse åt sagans människor.
Jag har varit på sjunde sessionen av rolfingen – en märklig upplevelse. Jag är verkligen inte rädd för att prova på vissa saker ibland…
Veckans disk är diskad och i morgon blir det middag med barnen och deras familjer. Å vad jag är glad för dem!
Så mycket annat händer också, så det är bara att göra det bästa av det att orka. På lördag drar jag i alla fall norrut. Där smälter snön i rasande fart nu har jag hört. Hoppas det stämmer, annars kommer jag kanske inte in genom dörren…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.