Antingen eller.

Antingen är det pollenallergi som gör att jag snuvar och nyser eller så är jag förkyld. Igen. Eller kan det vara både och? Tja…. kanske.

2 svar på ”Antingen eller.

  1. …här nyses det också!!! Men jag vet att det inte är förkylning, de symtomen har jag inte med öm kropp och ont i halsen osv. Fast jag har björk och sen timmotej-pollen, och de har ju inte börja ännu… Kanske jag nu även har utvecklat hasselpollen eller dyl…. SUCK!!!

  2. Nej, det är inte kul att bli påverkad av naturens under på det här viset. Jag har klarat mig rätt bra i alla år och det är jag tacksam för. Det låter som du har det jobbigt dessa dagar. Trist! Och våren som är så fin!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.