Bilder från Paradiset.

Här är lite aprilbilder från mitt paradis i norr. Jag tror faktiskt inte jag har varit här på lång tid i andra delen av denna månad.
Och så mycket snö det har varit och kallt denna vinter, snön ligger fortfarande kvar. Resan upp var kantad av tussilago ända upp till Iggesund ungefär. Massor av gult lyste upp vägrenen. Härligt! Om en vecka har de slagit ut här med!

beskrivning

Här är framsidan av huset. Kan jag ha råd att bygga en ny altan? Nej.

beskrivning

Här är södersidan av huset. Fasaden är bytt för några år sedan. Hemskt jobb. Det vill jag aldrig vara med om igen. Men nu är det ganska fint. Fönstret i sovrummet behöver bytas ut dock. Har jag råd? Nej.

beskrivning

Snö, vad är det? undrar kisse. Long time no see. Bäst att gå runt och undvika att trampa i den.

beskrivning

Barkade rönnar och en katt.

beskrivning

Garaget behöver ett nytt plåttak. Har jag råd? Nä. Ska ta kostnadsuppgift dock. Har inte råd att ha det helt förstört heller. Husvård.

beskrivning

Min fina risiga tomt, nerifrån hörnet sett.

beskrivning

Inte visste jag att det finns scilla här i den risiga delen av tomten. Nu vet jag. Värdefullt vetande. Guld. Min fina tomt. Kom ihåg att jag sa det nu. I sommar kanske jag är trött på den och säger annat. Behöver hjälp att göra allt som ska göras. Nu är jag glad att vara här. Kurar skymning.

2 svar på ”Bilder från Paradiset.

  1. Ja, tack! Och nu har snön smält och solen börjar visa sig mer och blåsten har avtagit. Idag har jag krattat och plockat ris och suttit i solen bland annat. Å vad jag älskar såna här dagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.