Lukt eller doft?

Så går helgen vidare… Idag ska jag ut med mina barn och närmaste släkt. Vi ska äta på den bästa kinarestaurangen i stan. Javisst ja, det är valdag med. Jo jag ska ut och rösta. Kanske redan före frukost, så är det gjort. Jag undviker nogsamt att skriva om politik. Och jag ska inte börja med det idag heller. Nog om detta alltså. I min lilla värld finns det annat att skriva om oftast. Och ibland inget alls. Just nu är min värld köket , där jag har min bärbara dator. Den är flyttad från sängen hit. Här kan jag göra mina sysslor och ändå ha länken ut i världen. Datorberoende? Javisst! Jag är besvärad av olika lukter i min lägenhet. Det luktar något i hallen när jag kommer hem. Det luktar i badrummet. Och så i köket med. Olika lukter. Inte mina. Kanske har det med avloppen att göra. Det ska bli stambyte om ett antal år. Jag droppar ner pepparmintsolja där i brist på bättre. Och i hallen ska jag kanske som första steg foga de öppna ytorna som finns mellan plattorna i entrén. Annars får jag väl byta ut klinkern där och hoppas att lukten försvinner då. Och jag har köpt en doft nu, en parfym som jag inte riktigt kan få nog av. Den får gärna märkas mer hemma. För övrigt är jag känslig mot lukter och dofter. Skönt att det är rökfritt på restaurangerna numera. Jättebra beslut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.