Att mata en ekorre och talgoxar…

Jag har börjat lägga ut bröd och solrosfrön på fönsterbrädan i mitt sovrum, till ekorren. Den har varit här i morse, och den smög så tyst, så varken jag eller kisse hörde något. Och så har tre talgoxar fått nys om att här finns lättåtkomlig mat. De flyger förbi och tittar om det finns något till dem med. Jag lägger ut mer och kisse får lite att titta på i sitt annars så tråkiga och händelselösa liv. Jag med såklart. Jag har sovit jättemycket i helgen och nästan tappat bort vilken dag det är. Helgen har känts lång. Jag drömmer att det är måndag och att jag kommer till skolan. Det är lite mardrömskänsla över drömmen. Ofta när jag är varm och svettig så drömmer jag mardrömmar. Febern har gått ner nu också. Jag ska ägna dagen åt läsning. Jag håller på att skriva en uppsats till kursen om utanförskap och mobbning, mer eller mindre subtilt. Jag har bara en vecka på mig nu, sen ska det vara klart. Jobba på nu!  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.