Tredje resan.

Massor av dagar har gått sen sist. Jag har rest till Danmark och hem igen. Och snart är det dags för den tredje danmarksresan i januari. Jag flyger ner i morgon kväll till Köpenhamn och tar S-tåget vidare.
Det är galet jobbigt att gå mellan jobb och utbildning nästan helt utan tid att ställa om, men jag klarar det hyfsat, tycker jag själv.

Den här gången blir förhoppningsvis mer kravlös än den sist. En dag teori och en dag familjekonstellationer. Jag åker hem sen med nattåget. Tågresan ser jag fram emot. Att få sova mellan kl 23 och 06 mellan Lund och Stockholm och gunga fram på rälsen i vinternatten och så komma fram till en ledig helg ihop med katten:
Få sova tills jag vaknar. Äta när jag är hungrig. Kanske åka skridskor och prata med australienbesökarna. Andas ut. Vila. Och vila. Och vila. Inget annat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.