Framme.

ÄNTLIGEN framme efter lång resa, från jobbet, med flyget till Danmark och Fredensborg. Det tog 6,5 timmar. Belöning: Färdigbäddade lakan, gott hårt bröd med keso och avocado, jordgubbskräm med mjölk och nu blåbärste. Vilken njutning! Allt fanns här, i mitt tredje hem just nu. Lakanen var kvarlämnade sen i söndags, maten likaså. Här hänger också mina täckbyxor kvar på kroken. De får jag inte glömma att ta hem den här gången.
I morgon blir det teoridag med en bokskrivande teoretiker och tillika gestaltterapeut. På fredag familjekonstellationer. Sen åker jag nattåget hem för att vila och ta det lugnt. Jag behöver ett par lediga dagar med, för att landa efter alla dagar med så mycket utmaningar och lärdomar.
Jag säger som jag sagt förr, när jag läste till tal- och specialpedagog:
Ju mer jag lär mig, desto mer inser jag vad lite jag kan.
Hoppla och godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.