Laddad.

Bilen har fått ett nytt batteri efter akut tidsbokning på verkstaden. Som bilen är, är också jag. Plötsligt är även jag laddad och igång. Nu har jag svårt att sova. Hjärtat börjar slå dubbelslag av spänningen. Behöver nog räkna får i natt. Eller dagdrömma, innan nattsömnen kommer insvepande.

(Jag har skottat parkeringsplatsen, köpt två nya blusar, köpt en hubb, diskat två gånger, lagat mat, bakat en kaka, skrivit på facebook, sett på tv, druckit te, tvättat.)

I morgon får jag fixa teorin och packa klart.

2 svar på ”Laddad.

  1. Testar det för första gången prick nu! Trodde jag skulle slippa sladden… men det finns kanske olika sorters hubbar… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.