Upp och snart iväg.

Upp upp och iväg till Danmark. Dessa resor har jag gjort några gånger nu vid det här laget. Och kommer jag vidare på utbildningen, så fortsätter de ett par år till. Tur att jag tycker om att resa dit då.
Idag ska jag flyga ner och att komma fram till Arlanda blir en stor utmaning för mig. Dra bagaget ute. Hinna med tågen. Hinna med incheckningen. Jag är inte van med det.
Att flyga känns bättre än förut, hoppas det går bra i vinterkylan, det får gärna vara molnfritt så jag kan kika ut från min fönsterplats.
Och att sedan ta lokaltågen och hitta fram till Fredensborg, ja det fixar jag på något sätt. Svårast är att stämpla rätt antal kuponger kan jag gissa.
Har jag nu packat klart? Är biljetter och pengar på rätt ställe? Har jag med mig allt jag behöver? Matsäck? Duscha och ät frukost. Börja där.

Och sen när jag kommer hem igen, har jag en till utmaning. Jag blev bortskämd igår och fick min svärdotters gamla iPhone. Ska jag klara av att byta telefon? Svårt med ny teknik för mig.
Mest bortskämd blev jag med att få se mitt lilla barnbarn provsmaka majspuré och sitta i sin nya matstol. Det är så häftigt att få se henne växa. Hon vinner med hästlängder över tekniken! Så talar en farmor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.