Vill.

Idag är det -11ºC minst. Har väl varit kallare i natt med. Undrar om bilen startar? Jag får ha en reservplan idag med att åka buss. Har ringt verkstaden och de ringer upp senare idag och berättar om de har fått tag på ett nytt batteri.
Jag håller nog också på att bli urladdad. Hela tiden nya starter i kylan. Upp och iväg. Gör det och det och det! Jag säger, som så många andra, att jag måste. Måste jag verkligen? När jag byter ut ordet ”måste” mot VILL, blir jag lättare till mods. Promenaden igår i den djupa, bländande nysnön blev lättare. Jag vill vara ute. Jag vill hämta bilen. Jag vill komma fram.
Jag vill åka bil till jobbet. Jag vill byta batteri på bilen. Självklart vill jag det! Så är det bara att göra det. Sen kan jag vilja nya saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.