Lisa Yde!

Lisa Yde  Lisa Yde heter en konstnär i Sollefteå, som bl a gör katter. Den här bruna kissen, som fångar en fjäril, blev jag fäst vid och tänkte att kanske skulle jag köpa den, som present till mig själv. Eller skulle den vara vit hellre? Då kan den synas ute i mörkret med… Så gick jag och beställde en av henne. Jag gick därifrån med en känsla av att inte ha fångat min egen fjäril riktigt. Hur skulle jag kunna vänta hela hösten på att få det jag ville ha nu? Så ändrade jag mig och gick tillbaka och köpte katten som jag faktiskt så gärna ville ha. Skönt att jag kan ändra mig!
Lisa Yde dog 2007 och här kan du läsa lite om hennes liv från lokaltidningen Allehanda.se     

min kattstaty

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.