Bli klar eller inte?

Det är varmt och soligt och 28-29 grader varmt. Till slut kom värmen hit med, där jag är i Ångermanland. Jag orkar inte mycket då. Men skönt att inte behöva klä på sig så mycket. Jag får lätt huvudvärk i värmen. Jag dricker väl för lite. I morgon kväll drar jag söderut igen. Nu är det städning och tvätt som gäller. Och jag får tänka ut vad som ska stängas av, tömmas eller vara kvar som vanligt. De sista innanfönstren ska putsas med och sättas in. Och allt som ska packas innan katten ska fångas in och stängas in i sin transportbur. Jag tror katten får packas före frysvarorna. Annars springer han kanske sin väg, han vet när det gäller att hålla sig undan. Allt har inte blivit klart som jag tänkte, men vad gör det? Inte nåt. Oavsett vad, så ska jag hem. Jag kommer tillbaka igen. Sen.   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.