Ordning och reda på det mesta!

Det är mulet idag. Det ska visst komma regn. Mycket eller lite, det är frågan. Jag har stått på stege ute och putsat fönstren på utsidan igår, utom på övervåningen, jag orkade inte sätta ihop stegen upp dit. Så idag kan jag putsa insidorna. Det behövs verkligen. Det ser ut som ständig dimma. Lite jobbigt är det bara att ta loss innanfönstren då. Jag har haft annat att tänka på i ett par år och låtit dem sitta i. Och skrubben har jag städat med och kan ställa in lådorna med gamla leksaker och annat oslängbart från mitt gamla liv. Skönt med ordning! Men var är flugsmällaren? Och fjärrkontrollen till boxen? Och varför diskar jag inte? Erik fixade i ordning cd-spelaren som inte ville spela cd-skivorna. Han har också ställt in boxen med kanalerna 1, 2 och 4. Men hur var det nu man gjorde för att se dem? Var har jag förlagt uppmärksamheten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.