Matprat och drömmar…

Idag lagar jag paj till kvällsmat. Jag gör som jag gillar, tar det jag har. Det blir bacon i den och ananas, basilika, ost, purjo och tomat. Det blir säkert bra till mig. Men ingen gindrink. Jag har haft halsbränna flera dagar nu, faktiskt rätt mycket sista tiden och då kan ju drickan till vara det som stör. Och för mycket te är inte heller bra. Och för stora portioner. Jag får hålla lite koll nu på vad jag stoppar i mig. Ett tag i sommar åt jag hejdlöst som tröst. Nu håller jag upp med godis, men de sista dagarna har jag bakat istället. Ur askan i elden så att säga. Snart kommer jag in i ordningen igen, när jag ska jobba och äta på bestämda tider igen. Jag har drömt en massa i natt, det var länge sedan. Det var en rätt spännande dröm, och speglar mitt inre väl, det är både upplysande och bekräftande att drömma så. Och sen finna ut vad paradoxen i drömmen kan vara. Då är jag upptagen av sånt och tänker inte alls på mat eller sötsaker. Nå, nu är jag hungrig och ska sätta mig ute i trädgården strax och njuta min blommande Lykkefund samtidigt som jag äter. Som en sinnenas måltid kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.