Jobbar!

Jobbar, jobbar, jobbar, jobbar, jobbar, jobbar, ledig. Jobbar, jobbar, jobbar, jobbar, jobbar.
Så är livet just nu för mig. I morgon har jag den där lediga dagen mitt i.

Igår och idag är jag på konferens med talpedagoger och logopeder. Jag njuter av yrkesgemenskapen och vänskaperna som vi har haft i många år. Nu är det sjukdomar och ålder och bantning vi pratar mer om bara. Och så fyller vi på var vi jobbar just nu och vem som har gått i pension. Jag känner en stor glädje av att se att jag har en gedigen bakgrund tillsammans med andra likasinnade, en stabilitet i yrkeslivet som räcker långt. Tack och lov för att jag har ett nätverk här och goda arbetskamrater både nu och genom åren. Tack för att ni finns alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.