Tre: Säng!

Så är den sista delen av dagens trestegsraket klar. Sängen har kommit och är nu på plats, bäddad och klar. Bara mannen fattas, skojar jag med brorsan, som hjälpte mig att få den i ramen. Fast jag ville ju faktiskt bo själv. Det var ju så det skulle vara. Nu har jag ont i ryggen av det sista lyftet. Hoppas, hoppas att jag kan sova gott nu i den här sängen. Jag har inte sovit därinne i sovrummet på flera månader. Det är lite svalare där. Det är som om luften står still inne. Fönstren står öppna, men det svalkar inget ändå.

Vilken dag det har varit! Har fått nytt jobb. Har varit på utflykt och badat sommarens första bad. Har fått min nya säng på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.