Valdagen.

beskrivning

Valdagen idag är inte bara att gå och välja och rösta på ett parti, som kan regera Sverige de nästa fyra åren.
Jag inser också att de val jag gör i mitt dagliga liv, bestämmer min väg, både på kort och på lång sikt.
Vilken väg jag ska gå, har jag funderat på ofta de sista åren. Ska jag gå ner i källartrappen eller upp på övervåningen? Neråt eller uppåt-stigen ute i skogen? Hit eller dit? Stanna eller gå? Visa hur jag känner mig innerst inne eller dölja mig och låtsas? Tro eller tvivla? Ja, valen är många. Inte alltid så tydliga. Inte heller alltid så roliga. Ibland utmanande för självbilden. Ibland absolut inga goda val, men ändå tilldragande och enklast att välja på kort sikt.
Den sista tiden har jag stått vid en skiljeväg. Om jag någonsin ska komma vidare så är det nu.
Det är valdag idag. Både för Sveriges folk och för mig. Jag har gjort ett inre val nu. Strax ska jag ut och rösta på ett parti, som min rättighet är, som min skyldighet är. Ingen blankröst i år.

beskrivning

2 svar på ”Valdagen.

  1. …jag gillar skarpt dina fina bilder till dagens inlägg. Kör på!

    /Ancan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.