En intervju med James Taylor.

”That’s what it feels like, that I don’t feel as though I write them.”

Så säger James Taylor i denna intervju där han bland annat beskriver hur hans sånger kommer till.
Precis så kan jag känna det med, orden bara kommer och ibland tillsammans med musik. Det bara måste ut. Formuleras. Först. Helt utan awareness. Och samtidigt i högsta awareness. Orden, musiken bara är där. Jag älskar det tillståndet. Synd att jag inte har det oftare… Men jag vet att jag har varit där. Jag längtar efter det igen. Till det skapande. Den som i grund och botten är jag.

Det tar ett bra tag att läsa intervjun och lyssna på musiken som är inlagd från youtube. Men jag har inget annat att göra idag mer än att vila och bli bättre i ryggen.
Säga vad man vill om Facebook; detta delande av musik, filmer och annat är faktiskt väldigt gott. Som en skattkammare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.