Puh!

Klockan är inte ens tolv och jag har klippt gräset! Jag har väl resfeber. Ska åka hem ikväll. Jag vaknade tidigt med. Kanske får jag sova middag en stund sen. Jag har inte mycket att packa, jag räknar med att komma tillbaka snart igen. Och det mesta finns ju här. Till nästa gång jag kommer måste jag veta hur jag fyller på olja i gräsklipparen. Den stannade av sig själv när jag var i stort sett klar. Och det finns bensin i den. Det står att olja ska fyllas på i vevhuset. Var det nu är. Jag hittar ingen oljesticka. Och död mans grepp är jobbigt att hålla kvar. Den får jag tejpa nästa gång jag klipper. Jag får så ont i händerna annars. Diska. Dammsuga. Sortera tvätten. Packa. Det är väl dagens mesta jobb. Kanske köpa nytt träspackel. Kanske bara. Åka hem… ingen semester där… har mycket att göra….   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.