Midsommardagen.

Först väderrapporten: Det är en solig, 20 grader varm dag, nu på eftermiddagen kommer mer moln. Vinden blåser rätt bra i träden och det är ett sus hela tiden.
Sedan myrrapporten: Ja, myrorna är tillbaka i hörnet av huset. De har massor av hålor att krypa in och ut ur. Fasaden bara måste bytas. Jag ska blanda lite bruk och täppa för hål in i grunden nu. Jag matar dem med giftsocker. Jag ser bara inte någon myra äta av dem.
Kattrapporten: Kisse har varit ute en lång stund och kommer nu in för att sova på soffan. Spattigheten är över verkar det som. Han sover mest på nedre våningen nu och har inte gömt sig de sista dagarna.
Och så jag: Myrorna väcker min ångest såklart. Jag måste göra något åt det här med myrorna. Men vad och hur? Anticimex insatser räcker inte till. Jag har en del att göra innan jag åker hem från landet. Såga lite. Tvätta bilen. Blanda bruk. Tapetsera med renoveringstapet. Slipa och spackla. Men vad orkar jag göra? Min energinivå är stabilt låg. Hjärtats längtan finns och sorgen, fast det bankar på lugnare med. Jag är stabilt blue. Jag börjar packa lite och ställa i ordning för att åka hem en sväng snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.